Havkonferansen


Takk for din deltakelse, her kan du se noen av presentasjonene som ble gitt på konferansen «Et hav av muligheter» i Grieghallen fredag 22. september

Klikk her for PRESENTASJONER

 

GRUNNET REGJERINGSFORHANDLINGER ER NÆRINGSMINISTER MONICA MÆLAND SUPERERSTATTER FOR ERNA SOLBERG.

OPPDATERT PROGRAM FINNER DU LENGER NEDE PÅ SIDEN.

Konferansedeltakelsen inkluderer billett til nettverksarrangement på Statsraad Lehmkuhl, hvor vi følger fellesstarten for Menn U23.

Havet gir mat, havet gir energi og havet gir transportmuligheter. Norge har høstet fra havet i tusenvis av år, og verdiskapningen har vært enorm. Hvordan kan vi skape en bærekraftig fremtid for havet, som vil gi fremtidens generasjoner muligheten til fortsatt å høste fra havet?

•             Havet er stort, ferdig saltet og brøytet: Kan sjøveien være løsningen på verdens enorme transportbehov i fremtiden?
•             I 2050 skal verden fø 1 000 000 000 flere mennesker og det finnes ikke nok fisk i havet til å mette oss alle sammen. Hvilke muligheter finnes i dypet som vi ennå ikke har smakt på?
•             Samtidig som vi skal forvalte enorme olje- og gassressurser må alternative energikilder utvikles. Energipotensialet fra bølgekraft er ca. fem ganger større enn for solenergi, og ytterligere fem ganger større enn vindenergi. Når vi ser på disse tallene kan det virke som om energikrisen er løst. Hva skal til for at verden tar bølgen?

Norge har kunnskap, kompetanse og teknologi. Konferansen ser på hvordan vi kan forvalte ressursene og bygge morgendagens næringer.

Konferansedeltakelse + nettverksarrangement på Statsraad Lehmkuhl med Sykkel-VM menn U23; 2950,- eks mva og billettavgift (3827,- inkl mva og avgift)
Billetten inkluderer også adgang på After Race Party på Bryggen Arena.

Har du internasjonale gjester? Konferansen tilbyr tolketjeneste til engelsk, send en epost til irmelin.gronevik@possibility.no om du ønsker å ta med internasjonale gjester.

Presse? Meld din deltakelse per epost til irmeling@possibility.no, eller vis ditt pressekort ved registreringen fredag og du får fri adgang til konferansen.

ØNSKER DU Å FÅ TILSENDT FAKTURA? Send din bestilling, med fakturaadresse og organisasjonsnummer til booking@possibility.no

Det er også mulig å melde seg på deler av arrangementet:
Kun konferansedeltakelse: 1250,- eks mva eks mva og billettavgift
Kun Sykkel-VM arrangement på Statsraad Lehmkuhl: 1700,- eks mva og billettavgift

Grieghallen, fredag 22. september

Konferanse 08:30 – 15:00. Lunsj og pauseservering
Studentpris på konferansen, 750,- eks mva og billettavgift
Sykkel-VM arrangement på Statsraad Lehmkuhl 15:00 – 18:00. Reke – og sildebuffet, aperitiff.
After Race Party i Bryggen Arena fra kl 18:00. Tarjei Strøm og Marianne Jemtegård er DJer.

Konferansen arrangeres i samarbeid med Bergen Kommune, Bergen Næringsråd, Hordaland Fylkeskommune, Norges Sjømatråd, Maritime Bergen og Universitetet i Bergen.